جستجو

کالاهای موجود در ضوابط جستجو

مقایسه کالا (0)


 ستیل الکل

ستیل الکل

ستیل الکل چیست؟این ماده به عنوان امولسیفایر در ترکیبات آرایشی و بهداشتی (کرم های پوست، شامپو و…) به وفور مورد استفاده قرار می گیرد . در ادامه با خواص ..

ام سی تی  MCT

ام سی تی MCT

 روغن ام سی تی چیست؟ MCT ها چربی ها با ساختار شیمیایی غیر معمول هستند که اجازه می دهد بدن به راحتی آنها را هضم کند. اکثر چربی ها در رود..

سویا لسیتین هند: Soya Lecithin

سویا لسیتین هند: Soya Lecithin

سویا لسیتین:لسیتین سویا به گروهی از مواد دارای چربی اطلاق می گردد که در بافت های گیاهی و حیوانی یافت می شود. و  برای بهبود عملکرد زیستی لازم و ضر..

پرکلرواتیلن سلوی فرانسه-Perchloroethylene

پرکلرواتیلن سلوی فرانسه-Perchloroethylene

پرکلرواتیلن سلوییک حلال می باشد که در تمیز کاری خشک مورد استفاده قرار می گیرد.کشور سازنده:فرانسه..

پلی کوآرتینیوم10

پلی کوآرتینیوم10

پلی کوآرتینیوم10..

پلی کوآرتینیوم7

پلی کوآرتینیوم7

پلی کوآرتینیوم7..

نمايش 1 تا 6 از 6 (1 صفحه)
page hit counter