• پی ای جی 40 PEG
پی ای جی 40 چیست؟
روغن کرچک هیدروژنه اتوکسیله مشتق پلی اتیلن گلایکول روغن کرچکی است که هیدروژنه شده باشد. تعداد متوسط مول اتیلن اکساید در این ترکیب 40 می باشد. این ترکیب همزمان یک ترکیب اتوکسیله و مشتق استر گلیسیرین است که به عنوان عامل حل کننده عطر و اسانس، عامل پخش کننده، امولسیفایر، پایدار کننده، شوینده، تنظیم کننده ویسکوزیته و حتی ماده شیمیایی حد واسط در محصولات آرایشی-بهداشتی به کار می رود.
این ترکیب در فرمولاسیون شوینده ها، به عنوان عامل تامین کننده چربی مورد نیاز پوست بعد از شستشو به کار می رود، ضمن اینکه می تواند در فرمولاسیون واکس های مو عامل مرطوب کننده باشد.
در فرمولاسیون محلول های آبی از این محصول به عنوان حل کننده ویتامین ها، مواد اکتیو چربی دوست و روغن ها استفاده می شود. محصول نهایی به کمک این افزودنی پایدار است.

نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
-------

پی ای جی 40 PEG

  • مدل کالا: پی ان جی 40
  • موجودی: در انبار
موادشیمیایی امین

کالاهای مرتبط

پلی الکترولیت آنیون و کاتیون

پلی الکترولیت آنیون و کاتیون

پلی الکترولیت ها کاتیونی و آنیونی : پلیمر هایی هستند که دارای تعداد زیادی از گروه های یونیزه شده می باشندخاصیت لخته سازی یکی از مهم ترین خواص این ترکی..

برچسب ها: فروش, موادشیمایی, َشیمیایی, مواد

page hit counter