• سدیم لوریل سارکوزینات خرید و فروش مواد شیمیایی

سدیم لوریل سارکوزینات (INCI) 

Sodium lauroyl sarcosinate

به عنوان یک ماده ملایم و تحریک کننده کم ، برای استفاده در شامپو ، محصولات حمام ، پاک کننده های صورت و شستشوی بدن مناسب است. سطح استفاده پیشنهادی ۳-۵٪ است.

این ماده به عنوان داروهای نرم کننده مو و مواد پاک کننده سورفاکتانت در مواد آرایشی و همچنین برای بهبود خیساندن و نفوذ محصولات دارویی موضعی مورد استفاده قرار می گیرند. سیلوزینهای آسیل و نمکهای سدیم آنها نیز به دلیل خاصیت اصلاح کریستال، ضد زنگ زدگی و ضد خوردگی در صنایع فلزات تکمیل و پردازش فلزات مورد استفاده قرار می گیرد.

به عنوان یک عامل کف سازی و پاک کننده در شامپو ، تراشیدن کف، خمیر دندان و محصولات شستشوی کف استفاده می شود.





نوشتن نظر

توجه: HTML ترجمه نمی شود!
    بد           خوب
-------

سدیم لوریل سارکوزینات خرید و فروش مواد شیمیایی

  • تولیدکننده: چینی
  • مدل کالا: سدیم لوریل سارکوزینات
  • موجودی: در انبار
موادشیمیایی امین

کالاهای مرتبط

سدیم تری پلی لایت(سبک و سنگین)

سدیم تری پلی لایت(سبک و سنگین)

سدیم تری پلی لایت(سبک و سنگین)..

سدیم هگزامتافسفات

سدیم هگزامتافسفات

سدیم هگزا متا فسفات چیست؟ این ماده که به صورت دانه ای یا پودری خشک سفید رنگ است، نوعی افزودنی غذا می باشد که در محصولات لبنی، شیرهای  کنسرو ..

برچسب ها: Sodium lauroyl sarcosinate

page hit counter